Noul complex polivalent sportiv din cartierul Unirea al municipiului Bistrița, un obiectiv de investiții executat integral de Grupul de firme FRASINUL. Traian Larionesi:  Mi-am făcut datoria pentru judeţul Bistriţa-Năsăud şi împreună cu dumneavoastră am scris istorie aici.

Președintele și fondatorul Grupului de firme FRASINUL, Traian Larionesi, a fost prezent astăzi la inaugurarea noului complex polivalent sportiv din cartierul Unirea. Construcția a fost realizată printr-un concept original arhitectonic al firmei pe care o conduce Larionesi , la eveniment fiind prezentă întreaga echipă care a lucrat la această investiție, o parte din cei implicați direct în execuția investiției fiind premiați de Consiliul Județean.

Traian Larionesi, președinte SC Frasinul srl: „Aş vrea să vă transmit ceva cu care să rămâneţi de aici. Sunt mulţi factori de decizie, de la nivelul Guvernului României, Parlamentului. Îmi dau seama că ceea ce am făcut, am făcut bine. În momentul în are am proiectat Sala Polivalentă, am constatat – pentru că a fost proiectare cu execuţie – că pământul era puţin alunecos. Ne-am apucat cu toate forţele, am solicitat Companiei Naţionale de Investiţii şi am făcut 660 de piloţi foraţi la toate colţurile clădirii. Îmi dau seama că am făcut bine, văzând aici atâta greutate. Sunt un om, ca şi dumneavoastră, care administrez probleme, dar mă consider mult mai util pentru a ajuta oameni”.

Astăzi scriem istorie în judeţul Bistriţa-Năsăud

În continuarea discursului său, Larionesi și-a prezentat echipa dar și propria familie: ” Vă rog să priviţi aceşti copii – aici este familia mea şi a doua familie a mea – sunt oamenii mei, intelectualii mei cu care lucrez zi de zi.  Nu cred că în Europa veţi găsi o echipă aşa de tânără pusă în valoare. Fără ei nu eram astăzi aici, nu realizam aproape nimic. Fiecare are contribuţia lui, suntem o familie şi suntem o forţă. Forţa noastră o dă credinţa, încrederea şi respectul. Sunt pilonii cu care am realizat această clădire şi o să vedeţi faptele acestor oameni. Am fost educat şi învăţat că începutul unui lucru e bun, dar sfârşitul e mai de preţ. Când am semnat acest contract a fost o mare responsabilitate şi o povară foarte mare. Acum, că suntem la terminarea lucrărilor, mă simt uşurat, eliberat. Mi-am făcut datoria pentru judeţul Bistriţa-Năsăud şi împreună cu dumneavoastră am scris istorie aici. Vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte Radu Moldovan pentru că a găsit soluţia pentru a aduce finanţare, altfel nu eram aici. Asta înseamnă ca un om să fie la locul lui. Mulţi aduc plus, mulţi rezolvă lucruri şi mulţi le acoperă. De asta trebuie apreciaţi oamenii faptelor. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat la eveniment, vă apreciez pe toţi. Astăzi scriem istorie în judeţul Bistriţa-Năsăud”, a conchis Traian Larionesi.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts