Roxana, medicul care a învins cancerul: “Să nu vă pierdeți niciodată speranța şi credinţa”

Dr. Roxana Dirică, medic specialist stomatolog Chirurgie maxilo-facială, a luptat mai bine de un an cu o boală necruțătoare, pe care a învins-o, în urma unui tratament urmat în Israel.

La începutul anului, noi, cei din colectivul #Dorna_Medical, făceam acest apel la solidaritate:
„De fiecare dată, pacienții au nevoie de ajutor, de medici, „eroii din linia întâi” care fac eforturi pentru a readuce sănătatea celor bolnavi. Acum, situația e una inversă. Un medic are nevoie de dumneavoastră! Logodnica colegului nostru, dr. Roxana Dirică, luptă cu o boală necruțătoare, iar șansa de a fi salvată depinde de noi, pacienți sau nu, OAMENI înainte de toate. Mai sunt mai puțin de 10 zile în care trebuie strânsă suma de 75.000 de euro pentru ca tânăra de 28 de ani să poate ajunge în Israel, pentru tratament. Medicul a primit tratament în România, însă nu este de ajuns. Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. Firesc, noi, cei din echipa #Dorna_Medical, ne-am mobilizat pentru Roxana, însă avem nevoie și de dumneavoastră. Gândiți-vă că salvând un medic, salvați în timp viața a sute de bolnavi pe care acesta îi va ajuta de-a lungul anilor. Fiți, de data aceasta, dumneavoastră EROII unui medic!”

După mai bine de un an, Roxana Dirică a învins boala.

“Două cuvinte pe care nu credeam că le voi auzi prea curând: REMISIE COMPLETĂ! Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea şi răbdarea să pot trece prin tot caruselul ăsta emoțional într-o perioadă de 1 an şi 3 luni de boală, după repetate rezultate negative, şi mulțumesc vouă că ați facut posibilă plecarea mea in Israel, unde am reuşit să fac tratamentul salvator, şi în final,să obțin vindecarea mult aşteptată. Mesajul meu pentru toți cei ce trec prin situații asemănătoare este să nu vă pierdeți niciodată speranța şi credinţa, chiar și atunci când totul pare că se năruie in jurul vostru! 5 August 2022 – cea mai fericită zi din viața mea”, a transmis Roxana.
“Mulțumim atât echipei #Dorna_Medical, cât și dumneavoastră! Iar doamnei dr. Roxana Dirică, medic specialist stomatolog Chirurgie maxilo-facială, îi urăm multă sănătate și… putere de muncă, căci dumneaei s-a alăturat între timp echipei noastre! Și îi dorim cât mai multe zile a căror frumusețe să fie la superlativ („cele mai frumoase”)!”, a transmis Dorna Medical.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts