Prima tabără de pictură dedicată peisajului urban năsăudean s-a încheiat cu un vernisaj

Prima tabără de pictură dedicată peisajului urban năsăudean s-a încheiat cu un vernisaj în ”orașul academicienilor”. “Bijuterii arhitecturale năsăudene” a strâns sub semnul artei vizuale un număr de șase pictori și care au creat având model chiar orașull Năsăud și clădirile sale.

DORIN VLAȘIN, PRIMAR:  Astăzi am avut plăcerea să particip la vernisajul organizat odată cu încheierea primei ediții a taberei de pictură din orașul nostru cu tema “Bijuterii arhitecturale năsăudene”. Sunt bucuros să vă împărtășesc faptul că de astăzi la patrimoniul orașului nostru se alătură și minunatele opere de artă create de artiștii care ne-au trecut pragul:

Marinela Mantescu
Marieta Besu
Klara Pădurean
Liviu Florian Cioanca
Mihai Șerbănescu
Constantin Tanislav
Cu această ocazie țin să le mulțumesc și celor doi coordonatori care adus la viață acest proiect, reprezentanta A.L.Z.I.A.R., doamna Carmen Ștefănescu și directorul Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud, domnul Nistor Ioan. În curând, operele de artă pe care le puteți admira alăturate acestei postări vor putea fi admirate și pe holurile Primăriei Năsăud.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts