Prefectura a rămas, din nou, fără purtător de cuvânt: Ionela Pahone a plecat din instituția condusă de Mica Oprea

A rezistat 4 luni. E vorba de Ionela Pahone, cea care în urmă cu 4 luni, mai precis pe 7 aprilie devenea purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului. Plecarea s-a făcut printr-o decizie agreată de ambele părți. Informația ne-a fost confirmată chiar de fosta purtătoare de cuvânt a Instituției Prefectului. Pahone nu a vrut să comenteze nimic despre relația cu prefectul Mica Oprea dar despre care se știe că nu face parte din șefii de instituții amabili cu subordonații.

IONELA PAHONE: Deși am fost încântată de oportunitatea care mi s-a ivit, sunt tristă că trebuie să îmi iau rămas bun. Cu bune, cu mai puțin bune, eu mă bucur mult că v-am cunoscut, majoritatea dintre voi confirmându-mi, nu o dată, că ”oamenii sunt minunați” Credeți în voi orice s-ar întâmpla, nu uitați de prioritățile voastre, dar mai ales de propria persoană. Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și deschidere! Nu uitați, munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite. Respect, oameni muncitori!

Ionela Pahone a debutat în presa locală la ziarul ”Mesagerul de BN”, acum închis. A mai lucrat în Radio Transilvania dar și la Radio Someș, activând pe un segment de comunicare în Grupul ”Leoni”. De asemenea, a asigurat o perioadă de timp și relația cu mass-media locale a fostului deputat și ministru Doina Pană. Este căsătorită și are doi copii.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts