Nina Rus a intrat în politică. Ea este noua șefă a organizației de femei PSD Romuli

PSD Bistrița-Năsăud lucrează din greu la imagine și la vectorii de comunicare. Astfel, chef Nina Rus a decis să intre în politică, iar alegerile care au avut loc în cadrul PSD Romuli i-au dat acest prilej.

“Mă bucur că în echipa PSD Romuli au venit mulți oameni valoroși, cum ar fi primarul comunei, Ioan Monița, Chef Nina Rus care va conduce Organizația femeilor social-democrate, inginerul Nicu Herța (TSD) și mulți alți colegi de calitate!”, a transmis deputatul PSD, Bogdan Ivan.

Reamintim că: Liderii PSD continua să fie prezenți în cadrul organizațiilor locale din Bistrița-Năsăud, asta în vederea pregătirii conferinței județene de alegeri care va avea loc în luna septembrie. Până la această data au fost confirmați pe funcția de președinte primarii din Budacu de Jos, Mărișelu, Șieuț și Monor. A venit rândul văii Sălăuței, aici unde, președintele executiv Nicolae Moldovan, senatorul Ioan Deneș, alături de deputatul Bogdan Ivan, cel care caută sprijinul primarilor pentru viitoarea candidatură în 2024 la Consiliul Județean, au supervizat alegerile în organizațiile locale din Coșbuc și Romuli.

Evident, nu a fost nicio surpriză că Ioan Pavelea merge mai departe cu PSD și nici decizia lui Ioan Monița de-a trece la PSD, una luată de ceva vreme, deși, de actualul președinte PNL BN, Ioan Turc îl leagă o veche prietenie.

 

Reamintim faptul că, Ioan Monița este primar din 2004. El a fost ales pe lista PRM, dar a mai trecut prin PNL . Monița, intrat în PLR și mai pe urmă în ALDE a fost și președinte al liberal-democraților  după demisia lui Ioan Țintean dar și candidat la Camera Deputaților din partea Pro România.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts