Alina Gorghiu: ” Actuala Coaliție va funcționa până în 2024, fiind singura variantă pentru stabilitatea României”. Cu toate acestea, Gorghiu exclude listele comune la alegerile locale: PNL BN  poate câştiga şi preşedinţia Consiliului Judeţean la alegerile locale din 2024

Președintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu a vorbit în conferința de presă de după lansarea oficială a celei de-a XIII-a ediţii a programului de tabere “ARC” destinat copiilor românilor din diaspora, eveniment organizat în orașul Sângeorz Băi, că PNL dar și PSD sunt două partide obligate să găsească în permanență, în acest mandat, adică până în 2024, o linie comună: ” Noi, liberalii, dar și cei din PSD, cu toții încercăm să facem acele concesii care presupun mai pușin capital politic, dar contribuie la stabilitatea țării și la mai multă unitate în Guvern”.

 Pentru că, Coaliția este ”condamnată” să funcționeze până în 2024, Alina Gorghiu a exclus listele comune cu PSD la alegerile locale și a punctat faptul că PNL Bistrița-Năsăud va cîștiga localele din 2024, deci și Consiliul Județean

ALINA GORGHIU:  „Eu am un soi de invidie, de gelozie pozitivă faţă de Nelu (n.red. – Ioan Turc) , îl ştiu de ani buni, nici nu vreau să spun de câţi. O să-mi spuneţi că sunt foarte bătrână şi eu şi el. E o schimbare extraordinară în bine. Este rezultatul muncii acestei echipe. Ăsta este categoric răspunsul care nu înşeală cu nimic radiografia reală. Este una din filialele care a fost surprinzătoare. Alegerile trecute, tot şirul de alegeri trecute, a fost în top şi mie îmi arată un singur lucru şi mie îmi arată un singur lucru că şi Consiliul Judeţean se poate câştiga aici. Cred că avem resursă, mesaj, avem un proiect pe care le vom livra, o parte le-am livrat deja, o altă parte semnificativă va fi livrată până în 2024, astfel încât, inclusiv în comunităţie în care nu avem încă primari, vom reuşi să-i convingem că avem reţeta administrativă bună şi pentru judeţ. Eu am încredere că lucrurile vor merge şi mai bine şi pentru mine este şi o provocare.”.  

Preşedintele interimar al Senatului a participat la lansarea oficială a celei de-a XIII-a ediţii a programului de tabere “ARC” destinat copiilor românilor din diaspora, care este organizat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Sportului. Programul este organizat anul acesta atât în tabăra din Sângeorz-Băi, cât şi la centrul de agrement Oglinzi din judeţul Neamţ.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts