Le-a cântat dar l-au furat: Un cântăreț de muzică de petrecere a rămas fără portofel la o nuntă

Solistul de muzică de petrecere, Ionuț de la Câmpia Turzii, a rămas fără portofel, în timp ce cânta la o nuntă organizată într-un local din Bistrița, aseară. El le-a atras atenția altor colegi din branșă că, mai nou, la nunți ”nu se fură doar mireasa sau mirele, se fură în adevăratul sens al cuvântului”.

“Buna dragi mei prieteni!! Aseară in noaptea de 22 spre 23 Iulie 2022, am fost la nunta unor oameni deosebiți de frumoși și tot odată respectuoși! Țin sa menționez ca evenimentul a avut loc la restaurantul Rebrișoreana din Bistrița. Întâmplarea este ca la masa lăutarilor eu și cu colegi mei am avut lucruri personale cum ar fi: câte o borseta cu portofele in ea și bineînțeles cu acte și bani, la plecare am fost singurul care nu mai avea portofel in borseta!

Cu aceasta postare vreau sa anunț aceea persoana sau individ, ca om nu pot sa îl numesc, care a avut curajul sa îmi fure portofelul din borseta, ca am fost la Poliție in aceasta dimineața la Bistrita și s-au luat amprente de pe borseta, și e doar o chestiune de timp pana aflam numele și identitatea lui.

(…) și dragi colegi lăutari pe viitor aveți grija pe unde va lasati lucrurile personale și de valoare când sunteți la nunta! Se pare ca nu se fura doar mireasa sau mirele, se fura in adevăratul sens al cuvântului la nunți! Spor la munca si succes tuturor colegilor!!!”, a transmis Ionuț de la Câmpia Turzii.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts