Nicolae Pavelean : DSP-ul primăriei Bistrița lucrează cu viteză de melc la parcarea din fața Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare”

Consilierul municipal Nicolae Pavelean, președinte USR Bistrița, revine pe pagina sa de socializare cu o nouă postare ”dedicată” INactivității unor direcții ale primăriei Bistrița. Astăzi, e vorba de DSP-ul condus de Ioan Crețu și șantierul parcării din fața Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare”
NICOLAE PAVELEAN: Aproximativ 6.1 metri liniari de borduri pe zi!
 Aproximativ 4.7 metri pătrați de pavaj pe zi!
Aceasta este viteza celor de la Directia de Servicii Publice (DSP) din cadrul Primăriei Bistrița, Director Creţiu Ioan, sub coordonarea viceprimarului Sorin Hangan (PNL).
În data de 18 Mai (44 de zile lucrătoare până astăzi), primarul Ioan Turc anunța modernizarea unei parcări de lângă Școala Gimnazială “Stefan cel Mare”, modernizare prin care s-ar obține 30 de locuri noi de parcare și care presupune un nou contur al parcării cu 270 de metri de borduri noi și 210 metri pătrați de pavaj nou.
 Ieri, am făcut o vizită la fața locului și am constatat faptul că după mai bine de două luni, lucrările nu sunt încheiate. Din discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii din blocurile vecine, am aflat că sunt extrem de nemulțumiți de faptul că tocmai în această perioadă, în care Strada General Grigore Bălan este complet închisă pentru lucrări, acest șantier din spatele blocurilor nu a putut fi închis de angajații DSP mai repede.
Este inadmisibil ca ritmul lucrărilor la o simplă parcare să fie atât de lent, iar acest șantier să fie deschis spre nemulțumirea cetățenilor din zonă pentru atâta timp.
 Domnule primar Ioan Turc, domnule viceprimar Sorin Hangan, vă rugăm imperativ să luați măsurile necesare pentru ca Direcția de Servicii Publice să își îmbunătățească performanța și eficiența de lucru, astfel încât existența acesteia și salariile de peste 10 000 de lei ale șefilor din această direcție să fie justificate.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts