ZILELE MUNICIPIULUI BISTRIȚA: Cum a fost ieri, ce puteți face azi… Aseara a cântat Irina Rimes, în această seară vine CARLA’S DREAMS

Pe formatul lor nou, mult mai urban, zilele municipiului Bistrița sunt mult mai vesele, mai relaxate și cu mult mai multă cultură urbană, activități pentru tot publicul bistrițean. Astfel, vineri toți cei care iubesc poezia și nu numai au putut lua parte la un  atelier de scriere creativă pentru liceeni. Invitat: Marius Chivu, Palatul Culturii, Sala Appasionata dar și la o discuție despre literatură, reviste și scriitori maghiari din România, Moderator: Radu Vancu. Tot aseară, de la ora 18.00 , la Palatul Culturii a avut loc un recital susținut de Cristina Dăscălescu (fado), José Luís Peixoto în dialog cu Marius Chivu, Palatul Culturii. Gazdă bună, Parcul Regele Mihai I al României” a fost casa distracției pe roti, a sportului, lecturii în hamace dar și a unor ateliere de pictură.

Vineri seara, bistrițenii au umplut Pietonalul pentru a se bucura de muzica celor de la DJ JONNESSEY & AMER, LIA BAND, IRINA RIMES .

Și astăzi, în cadrul Festivalului Internațional de Poezie – POEZIA E LA BISTRIȚA- a avut loc curs de scriere creativă pentru liceeni. Invitat: Radu Vancu. Tot în această dimineață, poeta Tatiana Țîbuleacm a dialogat cu bistrițenii, în vreme ce de la ora 18:00 la 20:00 va avea loc un recital de muzica contemporană, Mircea Ardeleanu – percuție, Palatul Culturii, Sala Mare.

Tot odată, în Pădurea Schullerwald, sunt programate întreceri de volei, baschet, badminton, tenis de masă, aerobic dar și tir cu arcul tradițional – atelier de tragere.

Seara se va încheia cu concertele susținute de THE BOULEVARD, IULIANA BEREGOI, KILLA FONIC, CARLA’S DREAMS.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts