Bistrițeanul care a ajutat la sustragerea unui seif de către trei bihoreni a fost reținut. Suma furată s-a ridicat la 500.000 de lei

Bistrițeanul care a ajutat la sustragerea unui seif de către trei bihoreni a fost reținut. Suma furată s-a ridicat la 500.000 de lei. Reamintim că la data de 14 mai 2022 au avut loc percheziții  în județul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Bistrița, unde, din sediul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei. Atunci, în urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare.

Știrea inițială aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/8-perchezitii-la-persoane-banuite-de-furtul-unui-seif-cu-bani

În continuarea cercetărilor efectuate în dosarul penal privind furtul, dintr-un seif, a sumei de 500.000 de lei, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 65 de ani, din Bistrița, bănuit de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiștii specializați în investigații criminale a reieșit faptul că bistrițeanul i-ar fi ajutat pe cei trei bărbați din județul Bihor să sustragă banii, în sensul că le-ar fi oferit informații privind suma de bani existentă și codul de dezactivare a sistemului de alarmare instalat la sediul societății comerciale, de unde ar fi fost sustras seiful.

Bărbatul de 65 de ani se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 14 iulie, va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit,  pentru documentarea cauzei sub toate aspectele.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts