Zilele municipiului Bistrița au fost deschise oficial printr-un eveniment de clasă: Concertul inaugural al noului pian de la Palatul Culturii.

Seria de evenimente dedicate Zilelor municipiului Bistrița au început în această seară cu un concert inaugural al noului pian de la Palatul Culturii. Sala a fost arhiplină, bistrițenii prezenți bucurându-se de muzica geniului care s-a chemat Ludwig van Beethoven, de capodoperele sale Imperialul și Eroica, într-un spectacol susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijat de Romeo Rîmbu, la pian fiind renumitul solist Horia Mihail.

”Un succes de public și o reușită concertistică de excepție!”, a scris primarul Ioan Turc, prezent la acest concert alături de managerul Centrului Culltural Municipal, Gavril Țărmure. În sală a fost prezentă și Diana Morar, deputat și care a făcut următoarea postare:

”Seară de neuitat la Palatul Culturii din Bistrița, unde Noua Orchestră Transilvană, dirijor Romeo Rîmbu, și reputatul pianist Horia Mihail au interpretat lucrări celebre din opera marelui compozitor Ludwig van Beethoven.
Cu această ocazie, Horia Mihail a inaugurat pianul de concerte al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”.
Evenimentul a avut loc în contextul Festivalului internațional de poezie și muzică ”Poezia e la Bistrița” și a Zilelor Municipiului Bistrița, manifestări de care vă invit să vă bucurați până la sfârșitul săptămânii”.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts