Petre Daea revine la Ministerul Agriculturii

Liderii PSD se reunesc în ședința Consiliului Politic Naţional, iar conducerea partidului are misiunea de a desemna un nou ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, urmărit penal de către procurorii DNA.

Surse politice ne-au precizat faptul că marele favorit este fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, singurul candidat rămas în cursă. Acesta a mai fost ministru al Agriculturii în perioada 4 ianuarie 2017 – 4 noiembrie 2019.

Liderul PSD Marcel Ciolacu declara,  după şedinţa conducerii PSD, că pânâ în Consiliul Naţional vor veni cu o propunere de ministru al Agriculturii şi a menţionat că propunerile nu se fac pe organizaţiile judeţene, ci vor căuta un profesionist.

Liderul PSD afirma că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii – rămasă vacantă după demisia lui Adrian Chesnoiu, aflat în vizorul DNA – el afirmând că Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii pe vremea când social-democraţii erau conduşi de Liviu Dragnea, a fost propus unii colegi pentru acest post.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts