Un bărbat de 33 de ani a căzut în apă de pe un pod în Susenii Bârgăului. El a fost găsit în viață și a fost transportat la UPU SMURD Bistrița. Un băiat de 14 ani a ajuns tot la UPU SMURD Bistrița după ce a fost rănit într-un accident cu un ATV

Garda de Intervenție Prundu Bârgăului cu un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD a intervenit în localitatea Susenii Bârgăului unde un bărbat a căzut de un pod în apa râului Bistrița. Rezultat al unei acțiuni susținute, pompierii bârgăuani au evacuat din apa râului Bistrița un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, inconștient cu respirație.  Acesta era susținut în apa, în poziție de siguranță, până la sosirea pompierilor de către un alt bărbat, din cercul de prieteni. Victima a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului,  stabilizata și transportată în viata la UPU SMURD Bistrița.

Tot astăzi, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat de la echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud un minor în vârstă de aproximativ 14 ani rănit în urma unui accident cu ATV-ul pe raza localității Parva.

Din ultimele informații, victima este conștientă, cu politraumatisme la nivelul membrelor inferioare. Va fi evacuată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts