CUPA ROMÂNIEI merge la Feldru, Maieru rămâne lider al campionatului 2021-2022 și va juca în Liga a III-a

Stadionul JEAN PĂDUREANU a găzduit astăzi finala județeană a CUPEI ROMÂNIEI, cele două combatante fiind Someșul Feldru și Silvicultorul Maieru. S-a jucat bine și foarte bine, cu o primă repriză care a aparținut celor de la Feldru și care au stăpânit mai bine mingea și care, a intrat destul de repede în poarta măierenilor, autorul golului fiiind Burduhos în minutu 15. Jocul continuă și Feldru stă foarte bine în picioare defensiv și pe mijloc dar nu reușește să finalizeze, ratând incredibil, fără a mai reuși să înscrie. De altfel, așa se și pune punct primului mitan, Feldru intrând în avantaj la vestiare.

În repriza a doua, Maieru iese la atac, jocul devine mai intens, mai aspru, doar că nici ei nu găsesc calea spre gol, acesta sosind greu, ca un personal într-o îndepărtată gară. În minutul 78, Maieru egalează și așa se scrie istoria.

La 1-1, se execută lovituri de la 11 metri pentru departajare la finalul cărora Someșul Feldru se impune cu 5-4.

Someșul Feldru continuă aventura fotbalistică în etapa regională, feldrihanii urmând să joace în Regiunea a II-a, grupa 1 alături de Rapid Jibou și Sighetul Marmației, primul meci fiind programat pentru data de 6 iulie la Feldru contra echipei din Sighetul Marmației.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts