Deputatul Diana Morar: La 32 de grade Celsius, peste 500 de copii stau în soare pe stadion așteptând să fie premiați

Deputatul liberal Diana Morar critică în termeni duri faptul că, festivitatea de premiere a celor 500 de copii care au participat la meciurile dedicate celor 100 de ani de fotbal în Bistrița-Năsăud, are loc la 32 de grade Celsius, adică cod roșu de caniculă.

DEPUTATUL DIANA MORAR: Ora 14:38, la Bistrița sunt 32 grade Celsius, cod roșu de canicula. Peste 500 de copii stau de 40 minute in soare pe gazonul stadionului așteptând ca “oficialitățile” sa își facă apariția la evenimentul centenar al Gloriei. Nimeni nu s-a gândit sa amplaseze niște umbrele pentru copii sau pur și simplu sa amâne evenimentul.

REAMINTIM CĂ: La această oră pe stadionul JEAN PĂDUREANU  se desfășoară premierea participanților Campionatului de fotbal juniori ,,Gloria 100” , înmânarea tricourilor și a medaliilor pentru jucătorii legitimați/nelegitimați, urmată de o sesiune de poze și autografe cu Elitele fotbalului românesc și jucătorii consacrați ai Gloriei. De la ora 17.00-18.30 va avea loc un  meci caritabil între Echipa Parlamentarilor și Echipa Mediului de Afaceri din județul Bistrița-Năsăud iar între orele 19.00-21.00 se va juca meciul dintre  Liga Elitelor și Gloria Old Boys (Gloria – anii 1980-2010)

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts