Geea Balzsy Titieni nu mai este secretarul general al Institutului Național de Administrație (INA) . Ea ocupa această demnitate din luna august a anului 2017

Geea Balzsy Titieni nu mai este secretarul general al Institutului Național de Administrație (INA). Decizie privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare, de către doamna Geea Rossana Balazsy-Titieni a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar  general al Institutului Național de Administrație a apărut deja în Monitorul Oficial.

Ea a ajuns pe acest post de înalt funcționar public în baza Hotărârii nr. 588 din 18 august 2017. Documentul era semnat de fostul premier Mihai Tudose.

Geea Balzsy Titieni a fot vicepreședinte al PDL BN , purtător de cuvânt al Consiliului Județean. De asemenea a condus Mișcarea Populară în BN și susținut-o pe Elena Udrea la prezidențale și a cochetat cu UNPR

Institutului Naţional de Administraţie a fost reînființat în 2016, prin Ordonanță de Guvern. Instituția are atribuţii sporite în formarea funcţionarilor publici, a prefecţilor şi aleşilor locali, urmând să preia personalul şi patrimoniul deţinut de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Potrivit ordonanţei de guvern, INA va asigura cadrul instituţional pentru formarea personalului din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice şi va funcţiona în subordinea ministerului Dezvoltării Regionale.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts