PARVA: O tânără de 18 ani a murit fulgerător. Ea se afla la munca câmpului

Tânăra avea doar 18 ani și era din Parva, fiind elevă la Liceul Tehnologic din Feldru. Ea a decedat miercuri , fulgerător,  în timp ce se afla la munca câmpului alături de părinții ei. Aceștia lucaru împreună la fân, când adolescentei i s-a făcut brusc rău și s-a prăbușit la pământ.

Adolescenta a picat pur și simplu din picioare în timp ce împrăștia brazdele cosite de tatăl său cu o motocositoare. Alerta a fost dată telefonic, prin 112, în jurul orei 19:00, spre Parva, pe un teren agricol din zona La Izvor, fiind direcționată o ambulanță SAJ și echipajul de Terapiei Intensivă Mobilă.
Salvatorii au găsit victima în stop cardiorespirator și au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, eforturile lor au fost zadarnice, decesul fiind declarat la fața locului în jurul orei 20.30. Cazul a intrat în atenția polițiștilor care au deschis o anchetă de moarte suspectă. Cauza morții va fi stabilită de medicii legiști“, a relatat mesager24.ro care a prezentat cazul miercuri seara, în exclusivitate.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts