VIDEO- BISTRIȚA: Percheziții la persoane care furau cardurile bătrânilor: Polițiștii au descins la prima oră la mai multe adrese

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița efectuează 3 percheziții la locuințele unor persoane din Bistrița, bănuite de comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, furt calificat și tăinuire.

Perchezițiile sunt desfășurate pentru documentarea activității infracționale a 5 persoane, într-un dosar aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului Investigații Criminale Bistrița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Din investigațiile efectuate, a reieșit faptul că, începând cu anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras de la mai multe persoane vârstnice carduri bancare, prin diverse metode, ar fi obținut PIN-urile acestora, după care ar fi extras diverse sume de bani.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 20.000 de lei.

La activități participă luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

http://https://youtu.be/FD0U3Fc5OIU

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts