Polițiștii bistrițeni fac muncă de prevenție în baruri și cluburi

Polițiștii bistrițeni au desfășurat, în cursul nopții trecute, activități informativ-preventive pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor care participă la diferite manifestări cultural-artistice.
În acest context, polițiștii de la prevenire au purtat discuții cu cetățenii prezenți, sfătuindu-i cu privire la măsurile minime de autoprotecție pe care trebuie să le adopte în vederea prevenirii victimizării.
De asemenea, au oferit recomandări tinerilor, sfaturi preventive, referitoare la prevenirea traficului de persoane, consumului de droguri și consecințele acestora asupra sănătății și au pus accent pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit.
Totodată, în cadrul acțiunilor, pe linie de combatere a faptelor antisociale, polițiștii au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice și două infracțiuni de deținere de substanțe interzise, susceptibile a avea efect psihotrop. În același context au fost realizate zeci de testări cu aparatul etilotest și mai multe testări cu aparatul DrugTest.
Astfel de activități vor continua pe toată perioada minivacanței de Rusalii, pe toată raza județului Bistrița-Năsăud.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts