Deputatul Daniel Suciu a vizitat șantierul de la ”Liviu Rebreanu”. Această investiție se derulează prin intermediul Companiei Naționale de Investiții și se ridică la peste 38 de milioane de lei.

Deputatul Danile Suciu, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a vizitat şantierul de la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” Bistriţa, pentru a vedea stadiul execuţiei.

“Dacă tot am fost prin preajmă, am zis să văd cum merg lucrările la “Liviu”, un obiectiv de care recunosc că sunt tare legat, pe măsura greutății de a găsi soluții pentru finanțare. Constructorul aproape finalizează etapa cea mai complicată de consolidare, se lucrează la instalația electrică, la lift, la grădina exterioară. Anul viitor cred că toată lumea va vedea această minunată clădire total schimbată, iar generații de elevi vor reintra cu drag în ea”, a scris deputatul bistriţean, pe pagina de facebook.

REAMINTIM CĂ: Lucrările sunt executate de compania MIS Grup și se derulează în cadrul proiectului ”Consolidarea și modernizarea Corpului A (corp liceu) Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” Bulevardul Republicii, nr. 8, Bistriţa”. Pe lângă reabilitarea Corpului A  și a parcului dendrologic din curte, proiectul mai prevede modernizarea celor 28 de săli de clasă, urmând să fie dotare cu mobilier modern și sisteme audio-video. De asemenea, amfiteatrele de la etajul 1 și 2 vor fi păstrate și modernizate, dotate cu videoproiector, tablă interactivă și unitate multimedia. Laboratoarele de informatică vor fi relocate si dotate integral, iar sala de festivități va fi și ea modernizată. Toate spațiile vor fi dotate cu aparatură IT. Această investiție se derulează prin intermediul Companiei Naționale de Investiții și se ridică la aproximativ 38 de milioane de lei. 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts