Forumul Democrat German Bistrița va ”adopta” un kilometru din VIA TRANSILVANICA

Forumul Democrat German Bistrița va ”adopta” un kilometru din VIA TRANSILVANICA. Anunțul a fost făcut chiar de președintele FDGR Bistrița-Năsăud, Cristian Roth-Gross. Liderul sașilor bistrițeni a mai precizat că ”adopția” va avea loc sâmbătă, 11 iunie, în Parcul cu Peri Seculari – Lions și că se bazează pe donații pentru îndeplinirea acestui demers.

Cristian Roth-Gross, președinte FDGR BN: ” Cu multă bucurie vreau să vă anunț faptul că Forumul Democrat German Bistrita va deveni partener cu cei de la Tășuleasa Social în extraordinarul lor proiect Via Transilvanica.

Ținand cont ca Via Transilvanica isi va croi loc si prin orasul nostru, Bistrita, prietenul nostru Alin Uhlmann-Useriu s-a gandit ca ar fi potrivit ca Forumul Democrat German sa aiba posibilitatea sa adopte un kilometru din acest ‘Drum care uneste’, din mai multe considerente. Noi visam la asa ceva, dar nu am avut curajul sa initiem propunerea. Iata ca Alin, pe care vrem sa-l felicitiam inca o data pentru absolut toate proiectele deosebite implementate precum si pe cele in desfasurare, a venit in intampinarea noastra. Nu putem decat sa ne bucuram si sa spunem un DA ! din toata inima.

Deoarece,  traversăm niste vremuri tulburi, facem pe acesta cale un apel la toti prietenii Forumului Democrat German Bistrita, in ideea de a ne sprijini cu donatii care sa fie folosite pentru finantarea acestui nobil demers. Nu dorim sa impovaram bugetul si-asa la limita al forumului. Donatiile se pot face zilnic la sediul forumului, intre orele 8.00-11.00”

Programul evenimentului de lansare VT Bistrița

Data: 11 iunie 2022

Loc: Parcul cu Peri Seculari – Lions

Ora: 12:00

11:30 – primirea invitaților

12:00 – introducere traseu și cuvânt de deschidere Alin Ușeriu și partener Clubul Lions

Bistrița

12:10 – vor lua cuvântul: – Reprezentanți ai autorităților locale partenere ale proiectului (Primărie, Consiliul Județean)

– Reprezentanți sponsori: Teraplast, Rombat, M.I.S. Grup, Amaretto, Datacor, Forumul

Democrat German Bistrița-Năsăud, Asociația Mocănița Transilvaniei și Top Optica

– Reprezentanți ai artiștilor sculptori care au realizat bornele kilometrice

13:00 – Vor lua cuvântul ambasadorii Mircea Bravo și Tibi Ușeriu

13:15 – dansuri săsești, trupa de dans Vergissmeinnicht Bistrița

13:25 – servirea mesei (masă câmpenească) pe fond de muzică ambientală, trupa One

Drop in the Ocean String Trio

Vă așteptăm cu drag!

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts