Super competiție de baschet la Năsăud! Peste o sută de sportivi s-au întrecut la Nasawood StreetBall Cup Ediția I

Iubitorii sportului din Năsăud și-au adunat forțele și au organizat un eveniment dedicat jucătorilor de baschet din zonă. Chiar în ziua de Maial, peste o sută de sportivi și două sute de spectatori au luat partea la Nasawood StreetBall Cup Ediția I.

Cei care au venit cu ideea acestui eveniment au fost impresionați de numărul mare de copii și tineri care se adună zilnic pe baza sportivă din localitate pentru a juca baschet. Astfel, i-au adunat pe toți în sala Colegiului Economic și aceștia au concurat pentru cupe, premii în bani și premii speciale.

Nasawood StreetBall Cup a bifat prima ediție chiar ieri, cu ocazia Maialului Elevilor Năsăudeni. Peste o sută de copii și tineri s-au înscris în competiție, ei fiind susținuți de nu mai puțin de două sute de spectatori prezenți în sala de sport a Colegiului Economic.

Meciurile s-au jucat după regulile de streetball, așa cum năsăudenii obișnuiesc să joace pe baza sportivă a Colegiului Național „George Coșbuc” Năsăud și nu mică a fost surpriza organizatorilor când printre înscriși s-au regăsit și echipe din Bistrița și Beclean, tineri nerăbdători să intre în competiție.

Cei o sută de sportivi au fost împărțiți în trei categorii, cu echipe mixte – fete și băieți – U14, U18 și Seniori, iar câștigătorii au fost:

U 14

Loc I – Florina și fetele

Loc II – Echipa preferată a mamei tale

Loc III – Fiesta

U 18

Loc I – Amețiții

Loc II – Spărgătorii de Nuci

Loc III – Bandolero

Seniori

Loc I – Big 3+1

Loc II – MVP’S

Loc III – Dobașii

Seniorii au primit și premii speciale, tinerii premiați fiind foști jucători de performanță a echipelor de baschet locale din Bistrița și din Năsăud:

Premiu special pentru veteranul competiției – Adrian Căpraru Tzapi (Bistrița)

Pentru special pentru coșgheter all time – Luci Petri (Năsăud)

Premiu special pentru MVP-ul competiției – Cristian Gira (Năsăud)

Evenimentul a fost organizat de Viorel Urdă (reprezentant al Primăriei Orașului Năsăud), în parteneriat cu Colegiul Național George Coșbuc Năsăud și Colegiul Economic. Chiar din ziua lor liberă, profesorii de sport Narcisa Cira, Bogdan Stetz și Nicu Buzilă au participat cu drag la eveniment și au arbitrat fiecare meci. Ela Dragotă a fost voluntarul care a ajutat cu tabela de scor și cu realizarea regulamentului pentru competiție, alături de Luci Petri.

Sponsori: Pluto Advertising, Cleo Art Caffe, Tze Distribution, Cleo Restaurant

Parteneri: Inception (design grafic), sportulbistritean.ro, Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud, Colegiul Economic Năsăud.

Premiile în bani au fost acordate de sponsorii competiției, sumă la care s-au adăugat banii adunați din taxa de înscriere (50 lei/echipă).

Echipa Nasawood StreetBall Cup

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts