Bistrițeanca Mădălina Oltean a participat la concursul Vedeta Populară, la TVR. A cântat alături de interpreta Cornelia Ardelean Archiudean.

Bistrițeanca Mădălina Oltean a participat la concursul Vedeta Populară, la TVR. A cântat alături de interpreta Cornelia Ardelean Archiudean.

Concursul a avut parte de momente emoționante, cu Mădălina Oltean în prim-plan, care este arbitru de fotbal feminin, predă ore de matematică și este consilier la Instituția Prefectului.

Mădălina Oltean a interpretat, în cadrul concursului și o piesă alături de Cornelia Ardelean Archiudean. “Cu siguranță, va duce folclorul bistrițean mai departe, așa cum ea l-a găsit la bunica ei, pentru că bunica ei a trăit în comuna Teaca”, a spus Cornelia Ardelean Archiudean.

Ce au spus jurații:

Elise Stan: Mie mi-a plăcut foarte mult momentul în sine, chiar dacă Mădălina nu a cântat și singură separat. S-a îmbinat foarte bine, s-a alăturat vocii doamnei Cornelia Ardelean, într-un mod plăcut.

Bogdan Simion: Am ascultat un joc bătrânesc. Știi ce apreciez eu cel mai tare la tine? Că ți-ai ales două cântece grele. Tu ai acest dar, de a te arunca de sus, de a încerca ceva greu. Tu ți-ai ales niște cântece foarte grele.

Cornelia Rednic: “Mi-ar fi plăcut și mie să ai momente în care să cânți și singură, dar te-ai potrivit bine cu doamna Cornelia și a ieșit un moment frumos”

Niculina Stoican: “Sunt minunați copiii care sunt crescuți de bunici și eu sunt crescută de bunică și îi mulțumesc încă o dată că o am lângă mine. Dacă tu vei rămâne ancorată toată viața ta în învățăturile ei și vei învăța să selectezi din jur, din trăiri, din experiență, ce este bine pentru tine, trebuie să crezi că destinul ți-l faci și tu și că viața este nu frumoasă, ci minunată, înălțătoare, impecabilă. Ai îngenuncheat o dată, tu să te ridici de două ori și de fiecare dată să mulțumești zilei și clipei în care pe picioarele tale, cu mânuțele tale și cu cei vei avea în suflet, vei urma și a doua zi”.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts