S-a câștigat prima bicicletă în cadrul concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău!”. E vorba de Maria Flore de la Școala Gimnazială ”Grigore Herinean” din Galații Bistriței

 Școala Gimnazială ”Grigore Herinean” din Galații Bistriței a încheiat concursul de colectare a deșeurilor reciclabile, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA, cu o cantitate totală de 2,3 tone de deșeuri reciclabile colectate de copiii din ciclurile primare și gimnziale.
 Câștigătoarea premiului constând într-o bicicletă a fost eleva Maria Flore, care a adus la școală 351 kg de deșeuri reciclabile din sticlă, hârtie/carton și plastic/metal.  Alți 20 de elevi ai Școlii Gimnaziale ”Grigore Herinean” din Galații Bistriței s-au bucurat de premii constând în 10 seturi de căști audio și 10 boxe portabile.
 ”Mulțumim d-nului primar Vasile Vermeșan pentru implicarea sa în implementarea și derularea acestui concurs și-l felicităm pentru activitățile sale de ecologizare, prin care avem un județ mai curat.  În perioada 2 – 6 iunie vom acorda alte 9 biciclete, 90 de seturi de căști și 90 de boxe portabile la restul școlilor participante în concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, spune Cristian Niculae, directorul executiv al ADI Deșeuri.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts