În sfîrșit: Echipa de handbal Gloria 2018 are de astăzi un FAN SHOP . Magazinul e deschis pe strada Crinilor la IDEAL SPORT

Începând de astăzi, suporterii dar și iubitorii de sport în general își vor putea achiziționa echipament sportiv cu însemnele echipei de handbal fete a județului Bistrița-Năsăud- GLORIA 2018. Noul Fan Shop a fost deschis în cadrul magazinului IDEAL SPORT  de pe strada Crinilor, numărul 1.

La evenimentul de deschidere au fost prezenți: președintele CJ BN, Radu Moldovan, deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, directorul Clubului Sportiv Gloria 2018, Eugen Cosma, echipa de fete, Horațiu Pașca, stafful echipei.

Eugen Cosma: „Ne dorim să fie o idee de continuitate, pentru a pune la dispoziţia suporterilor materiale promoţionale, echipamentele echipei. Este în proiect şi un magazin la noul Complex Sportiv de la Unirea. Mulţumim magazinului Ideal Sport, lui Ionuţ şi Elizei Hlinca pentru că au dat curs solicitării noastre”.

Radu Moldovan, președinte CJ BN: „E un început timid, dar având aici modele de echipament, vom ajunge şi online. Avem un parteneriat cu Tourmontking şi toate echipamentele vor putea fi inscripţionate cu ce-şi doresc suporterii, de la numere, la nume de jucătoare şi gama se va diversifica. La intrare în Complexul Sportiv va fi un magazin mult mai generous”

Horațiu Pașca, antrenor principal: ”Cred că am venit mult mai aproape de suporteri pentru că acest club nu face altceva decât să aducă bucurie comunităţii. Face asta cu succes, mai ales prin modul în care s-a dezvoltat infrastructura de copii şi juniori. E mândria clubului. Echipa de Liga naţională e locomotiva care trage un întreg ansamblu, dar mândria sunt cei peste 700 de copii legitimaţi la mai toate sporturile. Sper că acest club va reuşi să întoarcă comunităţii toată dragostea şi toată susţinerea pe care o avem. Sunt absolut convins că sezonul viitor va arăta diferit”.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts