Gabriel Lazany, manager SJU BISTRIȚA: Am reușit să construiesc în jurul meu o echipă, pentru că nu poți face nimic, dacă nu lucrezi în echipă.

Centrul Cultural DACIA a fost vineri seara gazda celui mai important eveniment cu caracter medical din România, fiind  o încununare și o recunoaștere a investițiilor, profesionalismului și eforturilor în domeniul medical. A fost o  ediţie de anvergură cu medici din țară și de la nivel internațional, un eveniment de marcă, ce s-a desfăşurat pe două paliere, având o componentă ştiinţifică şi una colocvială.
Medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, au prezentat inovații din domeniul medical, tehnologii de ultimă oră, iar în cadrul Galei, vor fi premiate cele mai valoroase personalităţi din instituţii medicale şi academice, de stat şi private, din România. În cadrul Galei s-au oferit 26 de premii de excelență în diferite domenii medicale. 6 dintre acestea au ajuns la Bistrița.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, ec. Gabriel Lazany a vorbit despre marile reușite din cadrul SJU Bistrița dar care nu erau posibile fără construirea unei echipe în jurul managerului: ” Pentru a ajunge aici am făcut 4 lucruri importante- În primul rând, am reușit să construiesc în jurul meu o echipă, pentru că nu poți face nimic, dacă nu lucrezi în echipă. Aș vrea să îi pot aplauda, pe membrii Comitetul Director și parte din conducerea spitalului. Al doilea mare lucru pe care l-am realizat a fost, după ce am construit o echipă, să sudez altă echipă, și aici vorbim de întregul colectiv al spitalului, pentru că într-un spital există orgolii, există ambiții. Am reușit să îi punem la muncă pe toți, să tragem în aceeași direcție. Al treilea mare lucru pe care l-am reușit să-l fac a fost unul dintre cele mai grele, dar am reușit să-l fac pe domnul președinte să facă o pasiune pentru spital. Al patrulea mare lucru pe care l-am reușit cu toții, împreună, a fost să facem toate lucrurile minunate de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița”, a conchis Lazany.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts