DUMITRA: Coliziune dintre o motocicletă și un autoturism la Cepari. Motociclistul a fost proiectat în afara carosabilului fiind rănit grav. Victima va fi transportată cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate

Accidentul a avut loc în această după-masă, pe Drumul Național 17C, la ieșirea din localitatea Cepari spre Dumitra. Au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Parva și o motocicletă condusă de un tânăr de 28 de ani, din Salva. În urma impactului, tânărul de 28 de ani a fost rănit și transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Echipajul cu medic a stabilizat tânărul care prezenta un traumatism cranian sever și alte politraumatisme și l-a evacuat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Polițiștii rutieri din Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. Pentru aproximativ 45 de minute traficul rutier s-a desfășurat alternativ, pe o bandă și a fost dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts