Diana Morar, deputat PNL: La Consiliul Național al PNL de săptămâna viitoare vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale.

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis să convoace Consiliul Național al PNL pentru 27 mai, la Poiana Brașov, unde ar urma să participe 1000 de delegați. Cu ocazia Consiliului Național al PNL vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale. Informația ne-a fost confirmată de deputatul PNL BN,Diana Morar. Ea a precizat că, totodată, va fi și prima întâlnirea a actualei conduceri a PNL cu Liga Aleșilor Locali, acesta fiind, de fapt, marea miză a întâlnirii liberalilor: ” Actuala conducere își dorește o întâlnire ci aleșii locali”.

Parlamentarul liberal ne-a mai precizat că,   președintele PNL Brașov și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, ar urma să fie numit vinerea viitoare în fruntea Ligii Aleșilor Locali. Veștea este membru PNL de 24 de ani, a fost consilier local în Râșnov 4 ani, 12 ani primarul acestui oraș, iar din 2016 este președintele Consiliului Județean Brașov. El a fost unul dintre susținătorii lui Ludovic Orban în lupta cu Florin Cîțu pentru președinția partidului.

De asemenea, lupta pentru poziția de prim-vicepreședinte se va da între eurodeputatul Dan Motreanu și ministrul Energiei, Virgil Popescu, cel din urmă fiind favorit. Se pare că  și eurodeputatul Gheorghe Falcă și-ar dori această poziție, doar că liberalul nu are prea mare susținere la vârful PNL

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts