Liga Florilor aproape de gongul final: Gloria Bistrița pierde la limită în fața liderului Rapid București 29-27. Ultimele două partide nu mai pot influența prea mult campionatul, Bistrița încheind sezonul competițional la jumătatea clasamentului

Liga Florilor se apropie de final, astăzi Gloria Bistrița jucând la București antepenultima etapă în companie liderului Rapid, cel care va câștiga acest sezon competițional în detrimental celor de la CSM București.

Meciul a fost unul de uzură, iar rezultatul arată exact realitatea din teren, fetele lui Pașca jucând bine și pe alocuri foarte bine, diferența de puncte din clasament nefiind vizibilă în joc, acolo unde Bistrița a surclasat în repetate rânduri Rapidul, dovedind tărie de character, forță și echilibru. Nu îndeajuns, așa că, spre finalul reprizei a doua, rapidistele se distanțează și, chiar dacă echipa oaspete reușește să reducă din ”handicap”, meciul se încheie în favoarea ”vișiniilor”, 29-27.

 

Gloria rămâne pe locul al 8-lea cu 35 de puncte și mai are de jucat încă două partide din acest sezon competițional, pe joi, 26 mai, acasă contra fetelor de la Râmnicu Vîlcea și duminică, 29 mai, la Deva în ultima etapă.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts