Milionarii de la “Imperiul Leilor” au ajuns la Romuli. Vor investi în Păstrăvăria RIN

Milionarii de la concursul “Imperiul Leilor” au ajuns la Păstrăvăria RIN, fiind așteptați de soții Rus cu bunătăți alese. Nina Rus a făcut și un video, în care anunța, în stilul său caracteristică, că “vin leii”.

În luna februarie, Nina și Ioan Rus au negociat la sânge și au reușit să-i convingă pe Dragoș Petrescu, Dr. Wargha Enayati și Dan Șucu să se asocieze și să investească împreună un milion de euro pentru 49% din acțiunile companiei lor, la concursul Imperiul Leilor.

Cei trei investitori au venit cu toată echipa, la Păstrăvăria RIN. “Oameni adevarati, cu pasiune pentru ceea ce fac! Familia Rus, Nina si Gabi, au inceput de la zero, insa increderea ca reusesc a fost permanent cu ei. Au ales drumul nebatatorit, au avut provocari la tot pasul, insa nu au renuntat sa creada in visul lor si au reusit! Au reusit sa aduca zambet pe chipul celor care le trec pragul, sa ofere mai mult decat astepti, sa fie un model de afacere locală!”, a scris Cristina Bâtlan, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor, în urma vizitei de la Romuli.

 

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts