VIDEO: Ziua Internațională a Familiei a fost sărbătorită astăzi și la Bistrița. Pe scena evenimentului organizat în pădurea Schullerwald de Bisericile Neoprotestante au urcat deputații Robert Sighiartău și Bogdan Ivan

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită în fiecare an pe data de 15 mai, de aproape trei decenii. 15 mai, Ziua Internațională Familiei este un prilej de a conștientiza și celebra importanța familiei și rolul ei în dezvoltarea noastră socială.

VIDEO AICI: http://https://fb.watch/d0TamGHGh9/

Astăzi, spațiul deschis din fața pădurii Schullerwald a găzduit prima ediție a acestei sărbători, evenimentul fiind organizat de Bisericile Neoprotestante din Bistrița. Vremea frumoasă și ziua de duminică a adus în Schullerwald foarte multe familii de bistrițeni, foarte multe dintre ele venite aici pentru a se bucura și de băi de soare. Așa cum era de așteptat, pe scenă au urcat și doi politicieni, liberalul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, neoprotestant, adept al susținerii familiei tradiționale dar și social-democratul Bogdan Ivan, ortodox, și el susținător al familiei provăduită de Biserica Ortodoxă. De altfel, toate Bisericile, indifferent de cult sau vechime, susțin păstrarea familiei tradiționale, cea care se dezvoltă în baza principiilor creștine și a credinței în Dumnezeu.

Invitați pe scenă, cei doi parlamentari au vorbit despre familie, Dumnezeu și relația special pe care fiecare dintre noi ar trebui să o avem cu familia noastră și cu Divinitatea- Bogdan Ivan. În ceea ce îl privește pe Robert Sighiartău, el a vorbit despre faptul că, organizarea acestei Zile Internaționale a Familiei la Bistrița este un eveniment unic în România: ” Ceea ce se întâmplă la Bisttrița aici și acum e o premieră pentru România, iar ziua de 15 mai trebuie să devină pentru țara noastră o zi de celebrare”, a spus deputatul Sighiartău.

Tema din acest an a Zilei Internaționale a Familiei este „Familiile și urbanizarea” și își  propune să crească gradul de conștientizare cu privire la importanța politicilor urbane durabile, favorabile familiei.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts