CS Karate Kyokushin Someș-Bistrița, condus de Marius Pop, revine în forță, cu medalii la Campionatul Național

În data de 1 mai, la Târgu Mureș a avut loc Campionatul Național de Karate Kyokushin.

La startul competiției s-au prezentat 224 de sportivi de la 23 de cluburi din toată țara. Marius Pop, președintele CS Karate Kyokushin Someș Bistrița, s-a prezentat cu un lot de 8 sportivi și doi oficiali delegați de club (antrenori secunzi: Prașca Claudiu și Pop Tiberiu ).

Marius Pop, preșendintele clubului și antrenorul sportivilor,  a declarat pentru InfoBistrița.ro: “Sportivii s-au comportat excelent. Fiecare a câștigat minim un meci. Sunt foarte mândru de acești copii și nu regret nimic din ce fac pentru club. De multe ori, am înlocuit sfârșitul de săptămână cu familia pentru cantonamente și campionate. Am ratat vacanțe, seri și petrecerile cu prietenii pentru că trebuia să fiu alături de sportivii mei la antrenamente, stagii, examene, competiții, dar am o satisfacție extraordinară când văd că elevii progresează, își depășesc dificultățile și fricile luptând împreună pentru victorie reușind astfel în sport și în viață!”.

CS Karate Kyokushin Someș Bistrița a început concursul cu sportivul Feldiorean Darius, care a cucerit medalia de aur. Acesta a fost urmat de colegul lui Tarniță Andrei, care, la primul lui campionat, a reușit să ajungă pe locul 3, obținând medalia de bronz.

“Acești doi sportivi locuiesc în comuna Cetate și vreau neaparat să îi felicit pe părinții lor, deoarece fac eforturi mari să nu lipsească de la niciun antrenament!”, spune Marius Pop.

Sportiva Dobricean Larisa a cucerit medalia de aur, fiind răsplata seriozității și a sutelor de ore de antrenament. Colega ei Alexandra Bălan, a reusit să urce pe treapta a 3-a a podiumului, fiind și ea la primul concurs.

Crișan Denis, după lupta cu doi adversari puternici, a reușit să urce pe podium, cucerind medalia de bronz.

“O bucurie mare am avut când doi sportivi colegi au ajuns în finală, luptând amândoi pentru medalia de aur. A fost un meci greu, parcă nu se mai termina și arbitrii au decis ca Marcu Alex să devină campion național și Khalfani Wolfe vicecampion național”, povestește antrenorul.

Sportivul Ometiță Denis și-a confirmat încă o dată valoarea, cucerind din nou medalia de aur la proba de kumite. “Acesta, de asemenea, provine dintr-o familie care își dă toată silința pentru a ajunge la antrenamente, făcând naveta din Sărățel și pe această cale îi felicit”, a concluzionat antrenorul Marius Pop.

Urmează o perioadă foarte frumoasă pentru sportivii clubului, urmând să dea examen de grad, unde mulți dintre ei schimbă culoarea centurii dacă promovează examenul din data de 19 mai.

“După acest eveniment o să ne antrenăm în sală și o să facem antrenamente și afară (pădurea Schullerwald, pădurea Codrișor) pentru pregătirea participării la Stagiul Național al României. Avem un program foarte bine stabilit, încă de la începutul anului. Vreau să le multumesc părinților, Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care este alături de noi și anul acesta și nu în ultimul rând sponsorului  Tinu House Art  Bilka, care este alături de club de mai bine de 4 ani!”, a transmis Marius Pop.

   

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts