Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud a reușit deblocarea protezării ortopedice

Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud anunță că a reușit deblocarea protezării ortopedice, după ce s-a confruntat cu creșterea numărului cazurilor de pacienți care au nevoie de o proteză  iar listele de asteptare au ajuns să se întindă până în 2023.

Managerul SJU, Gabriel Lazany spune că a reușit să găsească  alături de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate  soluții pentru suplimentarea semnificativă a bugetului anual alocat prin Programul Național de Protezare, cel din care se suportă costul protezelor pentru toți pacienții.

Împreună cu conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud am găsit soluții, iar începând cu luna mai, bugetul lunar al PNP a fost majorat substanțial, cu peste 150%. Mulțumim pentru suport și profesionalism echipei de conducere a CASBN formată din Ec. Vilhelm SZEKELY – director general, Dr. Adela CÂRCU – director executiv adjunct, Medic șef și Jurist Floarea LUP – director executiv direcția relații contractuale” a scris pe facebook managerul Gabriel Lazany.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts