Liga Florilor, etapa a 22-a: Gloria Bistrița învinge Știința București după o primă repriză cu suspans 34-27 (15-12)

Fetele lui Horațiu Pașca au învins în această seară Știința București, echipă unde joacă Tetean, scor 34-27, dar asta la capătul unui meci în care repriza a doua a făcut diferența și a mai adus o victorie în panoplia echipei de handbal feminin. Spunem asta, deoarece, prima jumătate de oră, a fost una deloc ușoară pentru bistrițence, jocul liniei de atac fiind deseori blocat de apărărare de fier a bucureștencelor, cele două combatante evoluând practic ”umăr la umăr”. Spre finalul primei reprize, după mai multe ezitări pe semicerc, Bistrița se desprinde ușor și reușește să intre la vestiar în avantaj, scor 15-12.

În repriza a doua, distribuția pe teren a fost mult mai bine respectată de gazde, așa că, diferența crește pe tabela de scor. Desprinderea definitivă s-a realizat după minutul 15 al secundei, după care o ploaie de goluri s-a abătut asupra porții bucureștencelor.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului competițional, Gloria Bistrița ocupă locul al 9-lea cu 32 de puncte. Următoarea partidă este cea din Cupa României de pe data de 27 aprilie în compania CSM București, ocupanta locului 2 în clasament.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts