RADU MOLDOVAN: “Nu mai candidez, indiferent cum vor arăta sondajele cu Bogdan Ivan candidat.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru ProPolitica și InfoBistrița.ro, despre viitorul său în politică, după acest mandat.

“Nu am luat o decizie. O să am 56 de ani și un pic, când termin mandatul. Nu pot pleca încă acasă, că nu corespunde CNP-ul pentru dosarul de pensie. Nu cred că o să părăsesc viața publică, pentru că sunt de 20 de ani aici și cred că ar fi un șoc. Nici nu știu dacă aș putea să mă reîntorc în alt domeniu… Nu știu, nu exclud varianta unei candidaturi la alegerile parlamentare. În momentul de față, toată energia mea se canalizează pe spital, pe drumuri, pe Teleki, pe proiecte. Nu vreau să mă gândesc la ceva care e încă departe”, a declarat Radu Moldovan.

Președintele CJ spune că nu va mai candida la un nou mandat, indiferent cum vor arăta sondajele înainte de alegerile din 2024.

“Nu candidez, indiferent cum vor arăta sondajele cu Bogdan Ivan candidat. Nu iau în calcul nicio secundă, eu am foarte mare încredere în oamenii din județul Bistrița-Năsăud și cred că Bogdan Ivan va câștiga alegerile detașat, nu neapărat pentru că va candida din parte PSD. Bogdan, 10 ani, poate uneori mai mult decât mine a fost în viața comunității, în proiectele astea. Și cei care cu răutate îl critică, nu pot să nu vadă că Bogdan e un tânăr foarte pregătit pentru ceea ce face, că e unul dintre parlamentarii care a avut cea mai bună activitate la început de mandat. Deci să ne lămurim, nu candidez!”, a mai spus Radu Moldovan.

Șeful CJ a fost întrebat dacă va candida la europarlamentare. “Nu părăsesc România, nu candidez la europarlamentare, nu mă pricep, nu pot să merg la Bruxelles”, a declarat Radu Moldovan.

VIDEO AICI: http://https://fb.watch/cihGuUTIXI/

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts