PNL Bistrița-Năsăud a votat pentru moțiunea pe care premierul Ciucă o va prezenta duminică la congresul partidului.Deși a anunțat că nu va merge la congres, vicepreședintele Sorin Hognogi a reiterat că nu este de accord cu Nicolae Ciucă

Colegiul Director al PNL Bistrița-Năsăud s-a reunit în această seară, în cadrul unei ședințe on-line, pentru a supune la vot moțiunea de candidatură la președinția PNL a lui Nicolae Ciucă. Votul organizației de astăzi este unul formal, pentru susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă. Acesta va fi ales duminică, la București, la Congresul Național.  PNL Bistrița-Năsăud și-a exprimat, prin votul de astăzi, susținerea pentru Nicolae Ciucă. Totuși, nu a fost unanimitate și sunt liberali bistrițeni care nu-l agreează pe Nicolae Ciucă în funcția de conducător al PNL. Deși majoritatea covârșitoare a liberalilor bistrițeni din cadrul Colegiului Director au votat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la șefia PNL, conform unor surse din interiorul partidului, au fost mai mulți peneliști, printre care aleși locali, care au votat împotrivă sau s-au abținut, semn că nu sunt convinși deocamdată de soluția aleasă pentru șefia națională a partidului. Premierul candidează, singur, la președinția PNL cu moţiunea intitulată “Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”. Alegerea sa în funcție va fi doar o formalitate și, începând de săptămâna viitoare, șeful Guvernului va fi noul președinte al PNL.

Reamintim că:  Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud  a comentat în stilu-I bine cunoscut ultimele evenimente din PNL, în doar câteva zile, așa-zisa echipă câștigătoare reușind să îl ”execute” public pe Florin Câțu și să îl facă să demisioneze, locul lui fiind luat de Gheoghe Flutur, interimar până la Congresul extraordinar din 10 aprilie, al doilea congres de alegeri la nici măcar un an de zile.

SORIN HOGNOGI: ”A plecat Florin Cițu de la conducerea PNL si asta este destul de bine, ce este rău, este faptul că rămâne în continuare IOHANNIS presedintele PNL si asta nu este bine deloc! Eu imi doresc la coducerea PNL un membru PNL devotat oamenilor si respectat in partid”

 

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts