Doi medici din cadrul SJU Bistrița au primit  Ordinul “Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler chiar de la președintele Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis a conferit astăzi cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de Cavaler unui număr de 32 de medici din România, doi dintre ei fiind bistrițeni. E vorba de două doctorițe, cele două fiind angajate ale Spitalului Județean de Urgență:  Dr.Moldovan Anca Maria și  Dr. Piticas Ana-Maria.

Distincție primită în semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă în creșterea calității actului medical, pentru curajul și solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre.

GABRIEL LAZANY (manager SJU Bistrița) : Vă felicit pentru distincția primită, pe baza efortului și profesionalismului dumneavoastră. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, le mulțumesc și felicit întregul colectiv al SJUB, care indiferent de vremuri, a făcut tot ce le-a stat în putință să fie alături de oameni și să salveze vieți. Vă doresc multă sănătate și spor în profesia deosebită pe care o practicați.

 

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts