Diana Morar: “Am asistat cu emoție la discursul președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, în Parlament”

“Am asistat cu emoție la discursul președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, în Parlamentul României, într-un moment în care întreaga Europă este șocată de atrocitățile comise la Bucha. De altfel, președintele Ucrainei a prezentat în intervenția sa o serie de imagini cum n-am vrea să mai vedem vreodată.

Condamnăm încă o dată acțiunea iresponsabilă și criminală pornită de Rusia împotriva Ucrainei, împotriva civililor ucraineni, care cad victime nevinovate într-un război pe care nu-l mai credeam vreodată posibil în anii în care trăim, dar iată că încă există oameni care nu au învățat nimic din tragediile trecutului. Este nevoie de o acțiune și mai puternică de izolare a Rusiei din toate punctele de vedere, iar vinovații trebuie să plătească pentru faptele lor cât mai repede posibil”, a transmis deputatul PNL, Diana Morar.
“Ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu poporul ucrainean greu încercat. Țara noastră va avea în continuare grijă de cetățenii ucraineni fugiți din calea războiului. Sperăm ca acest coșmar să se încheie cât mai curând și aceștia să se poată întoarce la casele lor. Trăiască România, Slava Ukraini!”, a transmis Diana Morar.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts