Sorin Hognogi: ” Cu premierul Ciucă, Iohannis este în continuare președintele PNL. Liberalii trebuie conduși de un liberal”. Hognogi a predictibilizat Congresul din 10 aprilie în luna noiembrie a anului trecut.

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud  a comentat în stilu-I bine cunoscut ultimele evenimente din PNL, în doar câteva zile, așa-zisa echipă câștigătoare reușind să îl ”execute” public pe Florin Câțu și să îl facă să demisioneze, locul lui fiind luat de Gheoghe Flutur, interimar până la Congresul extraordinar din 10 aprilie, al doilea congres de alegeri la nici măcar un an de zile.

SORIN HOGNOGI: ”A plecat Florin Cițu de la conducerea PNL si asta este destul de bine, ce este rău, este faptul că rămâne în continuare IOHANNIS presedintele PNL si asta nu este bine deloc! Eu imi doresc la coducerea PNL un membru PNL devotat oamenilor si respectat in partid”

 

REAMINTIM CĂ: Primarul PNL al comunei Spermezeu din județul Bistrița-Năsăud, Sorin Hognogi, a precizat, într-o postare pe Facebook din noiembrie 2021, că, în opinia lui, formațiunea politică va avea în câteva luni un Congres extraordinar în urma căruia Florin Cîțu va fi dat jos de pe scaunul de președinte, asta deși abia a fost ales în respectiva funcție, mai precis pe 25 septembrie. 

“PNL ÎNCOTRO?

În maxim 6 luni vom avea un nou congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!

Actualul președinte nu este lider, nu are experiență politică, nu știe să negocieze și uită prea repede ce promite, tocmai de aceea în primăvară zic eu că vom avea alegeri.

Până atunci am o mare rugăminte domnule președinte Florin Cîțu, mergeți cât mai rar pe la Cotroceni că altfel nu prindeți primăvara ca președinte PNL!”, a precizat Hognogi, aflat de 12 ani în funcția de primar.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts