BISTRIȚA: Wheels of Hope`22 – Deschiderea Națională a Sezonului Moto 2022

 

Comunitatea MOTO Bistrița va deschide sezonul 2022 printr-o paradă moto. Această acțiune a fost denumită Wheels of Hope ’22 și se dorește ca ea să se desfășoare concomitent în toate reședințele de județ, în aceeași zi, la aceeași oră, respectiv 2 Aprilie 2022, ora 11:00.

Această acțiune are ca scop conștientizarea prezenței în trafic a motocicletelor, având rol de prevenție. Prin intermediul acesteia, dorim să creștem gradul de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la existența în trafic a conducătorilor de motociclete, scopul principal fiind cel de reducere a numărului de accidente în care sunt implicați conducătorii de motociclete și pasagerii acestora. Totodată, în rândul motocicliștilor, se dorește promovarea unei conduite preventive în trafic.

În acest scop, Ride&Ride împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Națională a Motociclismului (Moto AND) a venit cu inițiativa de a realiza o acțiune de promovare, care să aibă un impact major, prin realizarea de parade moto la nivel național. Această acțiune a fost denumită Wheels of Hope ’22 și se dorește ca ea să se desfășoare concomitent in toate reședințele de județ, în aceeași zi, la aceeași oră, respectiv 2 Aprilie 2022 ora 11:00.

Ride&Ride este o asociație care promovează camaraderie și ajutorul pe baza de voluntariat în rândul motocicliștilor din întreaga țară.

Locaţie Plecare: Parcarea Bistriţa Retail Park

Traseu:

Calea Moldovei -> Str. 1 Decembrie -> Bulevardul Republicii -> Strada Gării -> Bulevardul Independenței -> Intersecția dintre Bulevardul Independenței, Drumul Sigmirului, Strada Petru Maior și Strada Libertății -> Bulevardul Independenței -> Strada Gării -> Bulevardul Republicii -> Str. 1 Decembrie -> Calea Moldovei

SOSIRE: Parcarea Bistriţa Retail Park

Eveniment Facebook Bistrita: https://www.facebook.com/events/1131304057685697/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22search_results%22%2C%22surface%22%3A%22search%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts