Fotbal, Liga a III-a: Gloria Bistrița, remiză la Ocna Mureș- 1-1 în penultima etapă din sezonul regular

O etapă a mai rămas de disputat din acest sezon regular al Ligii 3, ediția 2021-2022, iar aceasta va avea loc vineri, sâmbătă și la 1 aprilie, la această dată din urmă urmând să se desfășoare ultimele două jocuri are rundei.

Gloria Bistrița a jucat la Ocna Mureș, acolo unde a remizat la capătul celor 90 de minute regulemantare, scor 1-1, golul echipei antrenate de Falub fiind marcat de Alexandru Stoica în minutul 32. Bistrița ocupă la această oră locul 5 în clasament cu 24 de puncte și va juca după etapa a 19-a în play-out, asta pentru că, în play-off vor juca primele 4 echipe clasate: CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir, Unirea Ungheni și Viitorul Cluj, ultima avînd accumulate 30 de puncte, ceea ce face imposibilă accederea Bistriței în play-off.

Ce trebuie știut?- Primele patru clasate din fiecare serie vor merge în play-off (zece grupe), unde vor juca meciuri tur-retur-tur, iar celelalte echipe vor evolua în play-out (nouă grupe de câte șase echipe și una de cinci), unde vor disputa jocuri tur-retur. Lupta pentru play-off și play-out este aproape încheiată cu o etapă înainte de final, 32 din 40 de echipe fiind deja calificate în play-off, în timp ce în play-out știu deja că vor participa 52 de cluburi dintr-un total de 59.

SERIA 9, etapa 18

Sticla Arieşul Turda – Viitorul Cluj  1-2
Virgil Cocoară (66) / Denis Fărăgău (5), Alexandru Roșca (76)
Avântul Reghin – Unirea Alba Iulia 0-2
Darius Indrei (1), Răzvan Fetița (45)

Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara  1-3
Alexandru Rus (2) / Sergiu Arnăutu (47), Andrei Roșu (49), Laurențiu Buș (88)
Unirea Ungheni – Sănătatea Cluj  0-2
Alexandru Oltean (59, 68)
CS Ocna Mureş – Gloria Bistriţa Năsăud 1-1
Florin Socaci (74) / Alexandru Stoica (32)

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts