Fotbal. Liga a III-a. Gloria învinge greu „Lanterna roșie”. Gloria – Unirea 1-0(1-0). Prima victorie cu Falub

La reluarea ligii a treia, la Bistrița s-au întâlnit Gloria din localitate și Unirea din Alba Iulia. Prin prisma rezultatului din tur de la Alba Iulia, unde bistrițenii au învins cu un categoric scor de 4 – 0, gazdele porneau ca favorite certe. Situația pe teren nu a fost cum s-a preconizat, astfel, Unirea a arătat mult schimbată în bine și a dat o replică bună, rezultând un meci echilibrat.

DE GABI PÎSLARU

În prima parte a jocului ocaziile au fost puține, echipele apropiindu-se greu de porțile adverse. După ce oaspeții, în minutul 32, au lovit bara porții bistrițene, a urmat deschiderea scorului realizată de Hasnăș, care cu capul a reluat în plasă centrarea venită de la Covaciu. Joc bun al celor doi fotbaliști menționați, Hasnăș revenit de la Avântul Reghin, iar Covaciu potrivit pentru rolul de conducător de joc.

Rămasă din minutul 50 în inferioritate numerică, urmare a unei eliminări, Gloria în loc să se retragă în apărare, își creează câteva bune ocazii prin Curtuiuș, având chiar și o bară în minutul 67. Finalul aparține oaspeților care forțează egalarea, dar bistrițenii rezistă, în ciuda inferiorității numerice. Ultimul fluier al arbitrului consfințește victoria Gloriei, care câștigă cu un scor la limită după un joc dificil.

Etapa viitoare, Gloria va juca din nou acasă, pe stadionul „Jean Pădureanu”, cu Arieșul Turda.

A marcat: Hasnăș Roberto (min. 38)

Gloria: Ivan – Cordoș, Hasnăș, Dicu – Chirlejan, Covaciu, Stoica, Vasile, Trifan – Curtuiuș, Damian. Au mai jucat: Nalați, Joca, Enescu. Antrenor: Adrian Falub

Unirea: Ciorgovean – Harangozo, Adnan, Scrob, Banienschi – Iepure, Bârdea, Dehelean, Indrei – Cîrloanță, Iepure. Antrenor: Marcel Rusu

A arbitrat: M. Salomir din Cluj, ajutat de Pișta și Blănariu, ambii din Fălticeni.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts