DRAMELE DE LÂNGĂ NOI: O tânără din Ucraina vrea să ajungă în Bistrița, la soțul ei

 

O bunică cere ajutorul pentru nepoțelul ei de 3 anișori care este prins în ghearele războiului
,,Buna seara. Sunt Crina și am văzut că dumneavoastra ați ajutat o femeie din Ucraina cu fetita ei Sofía să poată ajunge in Bistrita la soțul și tatăl ei. In aceeasi situație suntem si noi, nora mea si nepotelul de 3 ani sunt in Sumy Ucraina și nu reușim să găsim pe cineva să ne ajute să-l avem lângă noi. Fiumio si noi toti suntem disperați, vă rugam daca se poate să ne ajutați și pe noi. Vă rugam din tot sufletul. Dumnezeu să vă binecuvânteze să puteti ajuta in continuare pe cei disperați.”
“Acesta este mesajul care l-am primit aseară de la o bunică întristată și disperată care caută orice mijloc să-și salveze nepotul și nora din mijlocul razboiului, după ce a văzut miracolul care s-a făcut cu Sofia și mama ei zilele trecute. O situație similară cu cea a Anastasiei și a fetiței ei Sofia, care au ajuns cu bine în România unde le așteptau întreaga lor familie, cu ajutorul lui Dumnezeu în primul rând și a mobilizării domnului deputat Daniel Suciu împreună cu alți colaboratori de-ai dânsului. Hanna, o ucrainiancă căsătorită cu un bărbat din Ilva Mare, așa o cheamă pe aceasta mămică în cauză, prinsă în mijlocul războiului împreună cu Daniel, băiețelului ei de 3 anișori , aceștia au plecat în Ucraina în urmă cu puțin timp ca mămica să facă școala de șoferi, dar războiul i-a țintuit acolo. Tatăl lui Daniel este în Spania, acolo este și bunica și toată familia lor”, a transmis Asociația “Alină un suflet”.
“Problema cea mai mare este că în această zonă, în Sumy-Ucraina, sunt lupte și bombardamente, armata ruseasca a încercuit zona și este aproape imposibil ca cineva să poată intra după ele, să le aducă de acolo. Altă problemă este ca sunt la 1000 de km distanță de România.
Bunica îmi spunea că nu mai găsesc de mâncare, e din ce în ce mai greu să supraviețuiești, sirenele sună, viața lor este amenințată în orice clipă. Este atât de trist că trebuie să asistăm la asemenea situații, să știm că mămici cu copilașii lor în brațe sunt disperate din cauza durerii de a-și vedea odraslele lor dragi sub amenințarea războiului și chiar a pierderii vieții lor, iar soții lor și tații copilașilor se văd neputincioși, departe de ei, fără să poată face absolut nimic să-i salveze. Noi, încă de pe margine, cred că putem face multe lucruri mărețe dacă ne mobilizăm și dăm mână cu mâna, inimă cu inimă și încercăm să facem tot ce ne stă în putință să Salvăm și Alinăm Suflete lor încercate.
Vă las atașat o poză cu Daniel și mămica lui, să vedeți ce băiețel frumos este. Domnul Dumnezeu să-i aducă nevătămați înapoi la familia lor!  În acest moment se încearcă salvarea lor, însă nimic nu este sigur. Așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce se poate rezolva. O să revin cu alte detalii cât de repede posibil, până atunci ne rugăm”, a transmia asociația.
În link-ul de mai sus vedeți în ce zonă periculoasa se află acest copilaș. 😢

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts