POVESTIRI DIN RĂZBOIUL DE LÂNGĂ NOI: Sofia, micuța ucraineancă de 5 luni salvată din mijlocul ororilor

Micuța Sofia, bebelușa de doar 5 luni a Anastasiei, o ucrainiancă căsătorită cu un bistrițean de-al nostru, a fost salvată din mijlocul războiului!

Vă mai amintiți că săptămâna care a trecut cerem prin postări pe pagina mea și diverse grupuri, ajutor pentru a o scoate pe Sofia și mama ei din inima Ucrainiei, undeva la 900 de km de noi.
Mamica aceasta era singură cu fetița ei de 5 luni, un copilaș mic și nevinovat care nu știa disperarea mamei și a tatălui ei, erau atât de departe de România, țara unde s-ar fi putut adăposti de războiul crunt care le amenință viața.
Tatăl fetiței era în altă țară, acolo unde locuiesc ei de fapt, Anastasia a mers în Ucraina să nască acolo fetița, urmând chiar săptămâna trecută să zboare înapoi înspre casa lor, să vină soțul ei după ele, dar soarta le-a prins în mijlocul necazului, nemaiputând să se întoarcă nici într-un fel, iar soțul ei nu putea să intre în Ucraina după ele.
Anastasia nu avea prieteni care să o ajute să iasă din Ucraina, ea nu are permis de conducere, trenurile în gara lor nu mai opreau, efectiv nu avea șanse să plece un drum atât de lung cu un copilaș atât de mic.
Orice mijloc de transport era practic imposibil și riscant, nimeni nu se oferea să meargă atâta drum după ele.
Tatăl Sofiei era atât de disperat că nu putea să plece după ele, familia lui era în mijlocul războiului, iar el nu putea face nimic să le scoată de acolo.
Mătușa Sofiei văzând că suntem implicați în situația refugiaților, m-a contact și mi-a cerut ajutorul, disperată fiind, îmi spunea că nici nu a apucat sa-și cunoască nepoțica.
Eu nu consider că am făcut ceva important, doar m-am rugat ca Dumnezeu să înfăptuiască o minune și să găsească o soluție ca El sa aducă această mămică cu pruncușorul ei în siguranță, i-am spus Oanei, mătușa fetiței să aibă credință că Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al minunilor.
Peste o zi sau doua m-a sunat domnul deputat Daniel Suciu, dânsul a văzut postarea și vădit impresionat de suferința acestei familii a făcut tot ce i-a stat în putință, și-a dat tot interesul, a sunat un alt deputat ucrainian și împreună cu cei cu care a mai colaborat a reușit să înfăptuiască acesta frumoasa reîntregire de familie.
Au organizat un transport pentru mamă și fetiță,au făcut un lucru extraordinar.
Vă mulțumim domnule Daniel pentru omenia de care ați dat dovadă, sunteți un exemplu că se pot multe realiza dacă se dorește cu adevăr. Va felicit din toată inima pentru gestul măreț și implicarea dumneavoastră!
După 16 ore de călătorie, 900 de km parcurși, cu multe peripeții, micuței Sofia i-a ieșit primul dințisor în toată aceasta aventură și a indurat dureri și multe plânsete, dar importat este că totul a trecut și ele sunt bine și în siguranță alături de familia lor care le-a așteptat cu mult drag.
Nu-i așa că Dumnezeu are un plan cu fiecare?
Vedeți cât de frumos folosește Dumnezeu oamenii care vor să se pună la dispoziția Lui!
Fiecare avem rolul nostru și misiunea noastră, pe fiecare ne folosește Dumnezeu într-un fel sau altul.
Ne bucuram că micuța Sofia este bine, în siguranță și alături de familia ei!
Dumnezeu să le binecuvinteze întreaga familie și Dumnezeu să-l binecuvinteze pe domnul Daniel pentru toată dragostea de care a dat dovadă !

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts