VIDEO: Incendiu de proporții la Sebiș: Două gospodării au fost cuprinse de flăcări azi-nopate. Nu există victime umane, dar au murit 9 animale iar pagubele materiale sunt uriașe. Pompierii au avut nevoie de 9 ore să stingă incendiul

Un incendiu de proporții a izbucnit azi-noapte la două gospodării din satul Sebiș, comuna Șieuț. După aproximativ 9 ore de lucru, pompierii militari bistrițeni s-au întors la bază.

În urma incendiului a ars: un garaj, două fanațe, patru grajduri, un atelier de prelucrare a lemnului, o șură, trei tone de cereale, șase ovine, trei caprine și patru zeci de baloti de fân. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind de natură electrică.

IMPORTANT: Intervenția a fost una dificilă deoarece incendiul a fost întreținut de vânt, cantitatea de fan care s-a aprins a fost foarte mare, iar pentru a se asigura că nu mai sunt focare în fan pompierii au verificat fiecare balot în parte cu furcile. S-au format linii de alimentare a  autospecialelor dintr-un râu care se afla la aproximativ 50 de m distanță. Alături de pompierii bistrițeni au intervenit și pompierii voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare Șieuț, Monor și Șieu. S-a reușit protejarea caselor de locuit, dar din cauză că acestea erau foarte aproape de anexele incendiate, a fost afectata tâmplăria pvc și geamurile s-au spart.

Din fericire nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale.  Au fost salvate șase bovine.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts