Desant de lideri PSD sâmbătă la Bistrița: Marcel Ciolacu, Alexandru Rafila, Vasile Dâncu și Sorin Grindeanu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și Vasile Dîncu, Alexandru Rafila și, evident vicepremierul Sorin Grindeanu vor veni sâmbătă la Bistrița. Desantul liderilor PSD va participa la mai multe evenimente organizate de primăria Bistrița și Consiliul Județean, după cum urmează:

De la ora 10:00, la semnarea:  Acordului de Colaborare între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean Cluj, Primăria Bistrița și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru realizarea obiectivului de investiții,,Drum expres Cluj-Dej-Bistrița” și  Acordului de Colaborare între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Municipiul Bistrița, Primăria Budacu de Jos și Primăria Livezile, pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Varianta de ocolire Bistrița”, în Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Bistrița.

 De la ora 11:30, la inaugurarea:  secțiilor externe de Boli Infecțioase, Dermatovenerologie și Pneumoftiziologie ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița,  la sediul situat pe str. Alba Iulia, nr. 7, Bistrița.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts