RITMUL AVENTURII ÎN PASUL TIHUȚA: Concursul internațional de atelaje canine DRUMUL ROMANILOR 5.0 se reia între 29-30 ianuarie.

Un număr mare de sportivi din opt țări sunt așteptați în acest weekend în Pasul Tihuța, în zona Drumului Romanilor, nu foarte departe de sediul Tășuleasa Social, pentru a participa la ediția cu numărul 5 a concursului  de atelaje canine Drumului Romanilor 5.0. Trebuie știut faptul că, cele 20 de km de piste au fost amenajate cu ratracul de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Competiția este programată să se desfășoare la sfârșitul săptămânii, 29-30 ianuarie, iar startul se va lua la ora 11.00, în ambele zile.

Câinii sunt extrem de rapizi, iar noi trebuie să ne antrenăm continuu, să găsim cele mai bune sănii de concurs și să ne concentrăm pe calitatea traseelor de concurs pentru a ține pasul cu ei. Câinilor nu le pasă, ei vor să alerge și fac asta foarte bine, ei dau totul și asta trebuie să facem și noi. Ne-ar plăcea să ne bucurăm mai mult de toate acestea, dar nu e timp, câinii fac ritmul și e unul foarte alert. Intră în ritm, în RITMUL AVENTURII!
Sfarsitul saptamanii, 29 si 30 ianuarie se gaseste sub zodia spectacolului unic dat de cainii nordici, fericiti sa alerge din nou prin nametii din Tihuta. Peste 20 km de piste special preparate de Tibi Useriu la standarde care concureaza partiile din Laponia, asteapta la start sportivi din 8 tari in cadrul concursului international Drumul Romanilor editia a V-a, organizat de Club Sportiv Sleddog Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Tasuleasa Social“, au scris cei de la Sleddog pe pagina lor de socializare.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts