Primăria Bistrița are arhitect șef cu delegare, o fostă angajată a Consiliului Județean. Se va organiza concurs pe post

Primăria Bistrița nu are, în momentul de față, arhitect șef fixat pe post. Atribuțiile de arhitect șef au fost preluată de o fostă angajată a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care a schimbat locul de muncă, pentru Primăria Bistrița, prin detașare.

Anunțul a fost făcut de primarul Bistriței, Ioan Turc, în cadrul emisiunii InfoPolitic, edilul fiind întrebat dacă Primăria Bistrița are arhitect șef.

“Primăria Bistrița are astăzi un arhitect cu delegare de atribuții de arhitect șef. Adică un avem, stricto-sensu, un arhitect șef. Vom avea arhitect șef după organizarea unui concurs. Am dat drumul la procedură, vom stabili comisia de evaluare a lucrărilor, comisia pentru soluționarea contestațiilor, adică tot ceea ce presupune un concurs atât de important și eu sper că vor și veni candidați buni la concursul pentru poziția de arhitect șef”, a declarat Ioan Turc.

“Diana Sălăgean (n.r. – arhitect cu atribuții de arhitect șef) a venit prin transfer de la Consiliul Județean, arhitect. O doamnă foarte echilibrată, cu multă determinare și care, într-un context deosebit de dificil, asigură funcționarea acestui serviciu atât de important. Sunt foarte mulțumit de modul în care doamna Sălăgean lucrează, dar rămâne de văzut dacă dânsa va dori să participe la concursul pentru postul de arhitect șef”, a declarat Ioan Turc.

Reamintim că fostul arhitect șef al municipiului, Monica Pop, este cercetată pentru fapte de corupție.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts