Tragedie la Telciu: O fată de 13 ani a fost găsită moartă într-o rîpă pe valea Babii

Polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud au fost sesizați aseară de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu. Din primele informații, reiese faptul că, adolescenta ar fi plecat singură, în după-amiaza de ieri, pentru a culege ciuperci și nu s-a mai întors, drept pentru care părinții au pornit, alături de voluntari și polițiști au pornit în căutarea atunci când s-a înserat și au văzut că ea nu mai răspunde la telefon în ciuda apelurilor disperate ale familiei.

Din nefericire, în această dimineață, familia a anunțat polițiștii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută intr-o râpă de aproximativ 35 de metrii, fiind din păcate decedată. Cercetările preliminare arată că decesul s-ar fi produs datorită rănilor la cap după ce copila ar fi alunecat de pe versant și ar fi căzut în hău. Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală.

Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să se stabilească in urma necropsiei dispuse, cauzele și modalitatea producerii decesului și împrejurările producerii evenimentului.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts