GLORIA 2018: Weekend sportiv plin de rezultate bune și medalii pentru sportivii bistrițeni

Echipele de handbal divizia A, fotbal – Liga a III-a, junioarele II si III și atletul Dumitru Florin Guț ne-au făcut un sfârșit de săptămână deosebit. Reușitele lor ne-au demonstrat încă o dată ca liniștea, perseverența, concentrarea, încrederea dar mai ales răbdarea atrag rezultate pe măsură.

Gloria 2018 s-a impus în această dimineață la Oradea în fața ACS Tonic cu scorul de 42-19. La pauză, scorul a fost 25-8 în favoarea jucătoarelor noastre. Este al doilea meci din acest sezon în care handbalistele pregătite de prof. Mihaela și Claudiu Evi înscriu 42 de goluri, după cel din prima etapă în fața CS Harghita câștigat de Gloria 2018 cu 42-17.

Au marcat pentru Gloria 2018: Maria Țanc – 10 goluri, Cristina Lung – 10, Krisztina Munteanu Korodi – 6, Luana Drăgunoiu – 5, Miruna Pica – 4, Luciana Bercea – 3, Andreea Muclea – 2, Noemi Balint – 2.

Dumitru Florin Guț este vicecampion național. Atletul legitimat la CS Gloria 2018 BN s-a clasat al doilea în proba de 6000 de metri alergare montană din cadrul Campionatului național de alergare montană. Întrecerea a avut loc la Câmpulung Moldovenesc.
”Traseul a fost foarte dificil, iar condițiile meteo (ploaia și noroiul) au îngreunat cursa. Mă bucur mult pentru realizarea sportivului meu, mai ales că a concurat la o categorie de vârstă mai mare decăt a sa.”, a declarat antrenorul Emil Rusz.


Junioarele II ale Gloriei 2018 au debutat în campionat cu o frumoasa victorie în fata LPS Satu Mare. Jucătoarele noastre s-au impus pe teren propriu cu scorul 30-18 (16-7).
Au marcat pentru Gloria 2018: Elena Zaharie – 11 goluri, Ioana Beldean – 5, Alexia Dreptate – 4, Anda Linca – 2, Ana Telcian – 2, Jessica Suciu – 2, Iulia Senocico – 1, Riana Feldrihan – 1, Denisa Pop – 1, Claudia Tinca – 1.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts